Hyllie sportcenter
Hyllie sportcenter

Malmö Stad och Hyllie Sportcenter

Vi är stolta att presentera vår nya anläggning, en vacker plats fylld med aktivitetsmöjligheter som träningsväggar för tennis och mål som kan användas av skolor för fotboll, handboll och tennislektioner. Här ska stadens skolor kunna spela tennis, pickelball, handboll och fotboll under sina idrottslektioner, samt nyttja träningsväggarna för racketsporter.

 

TRiQ skapar aktivitetsparker som integrerar flera bollsporter på ett unikt sätt genom genomtänkt och flexibel design.

Tillsammans med Unisport och MVB har vi skapat en lekfull samlingsplats för bollsporter, där vi kombinerar teknikträning och spontanidrott för boll- och racketsporter.

Vårt mål är att göra aktivitet genom bollsporter roligare och utvecklande för människor i alla åldrar.

“Bollsporternas skatepark” är ett lekfullt koncept för innovativa aktivitetsparker, oavsett storlek och budget. Konceptet bygger på flera unika moduler som möjliggör lekar med bollen i centrum och erbjuder unika möjligheter för teknikträning inom fotboll, handboll, basket och racketsporter, för alla färdighetsnivåer.

Genom att addera digitala verktyg som sociala medier och vår TRiQ Aktivitets APP, fylld med gratis övningar och lekar, erbjuder vi träningstips, övningar och virtuell coachning. Allt för att generera kvalitativt innehåll och främja gemenskapen.

TRiQ arena – Hälsosammare och roligare rörelse för alla!

Andra projekt